Stoppen met roken

Stoppen met roken


Wanneer we bepaalde dingen doen of producten nuttigen zonder dat we hier controle over hebben, dan is dit een verslaving.

Roken is daar een goed voorbeeld van en is een zeer ongezonde gewoonte. 


Toen in de jaren zestig mensen begonnen met roken was dit nog niet bekend. Inmiddels is duidelijk geworden welke schadelijke invloed roken heeft op de gezondheid. Helaas zijn er nog veel jongeren die beginnen met roken omdat ze het dan toch wel heel stoer vinden. Maar als je eenmaal rookt blijkt het behoorlijk lastig om weer te stoppen met roken.

 Hypnose kan je hierbij helpen, met behulp van hypnotherapie 

is het helemaal niet zo lastig om eindelijk te stoppen. 


- vaak aan 1 sessie genoeg

- Kosten €125,- per sessie

- Meteen resultaat
De eerste sigaret, waarschijnlijk kun jij je het nog goed herinneren. Het was misschien een beetje raar en de kans is groot dat jij ooit bent begonnen omdat je "er dan bij hoorde".

Wat jij toen niet had gedacht is dat het jaren later een echte verslaving kon worden omdat je er niet meer mee kunt stoppen.

Hoe groot de wil ook is, de verleiding om weer een sigaret te pakken is groter. Dikwijls zal je gedacht hebben "had ik het toen maar niet gedaan". Helaas leven we nu eenmaal in een maatschappij waar veel wordt gerookt, het hoort er helemaal bij.

Echter stoppen kan altijd! En hypnotherapie gaat je hier bij helpen.

 

Hypnose vervangt niet jouw nicotine behoefte. Ook gooit het geen sigaretten weg of belet het jou om de winkel in te lopen om nieuwe sigaretten te kopen. Maar wat doet hypnose dan wel? Hypnotherapie verandert de kern, de gewoonte om een sigaret op te steken. De associatie die jij in jouw brein maakt met roken, zoals rust in stress momenten, gaan we tijdens de hypnotherapie sessie veranderen.

Hypnose verandert in het onderbewustzijn de drang naar een sigaret. Dit zorgt er voor dat jij die sigaret niet meer nodig hebt wanneer jij stress hebt of in de ochtend bij het eerste kopje koffie. Door het onderbewustzijn te veranderen zorgt hypnose er voor dat je veranderd in een niet-roker. 

Tip: Hypnosetherapie werkt pas echt goed wanneer jij gemotiveerd bent. Benoem jouw motivatie en vertel deze ook, hardop, aan de mensen in je omgeving. Op die manier kan je omgeving jou tot steun zijn wanneer je het even moeilijk krijgt! 
Marjan - 32 jaar


"Door een stressvolle periode ben ik begonnen met roken. Stom natuurlijk maar door te roken kon ik mij ontspannen. Een sigaret was een soort troost. Nu het allemaal wat rustiger is in mijn leven wil ik er graag weer vanaf. Ik stond wat sceptisch tegenover hypnotherapie, maar het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb!"

Hans - 50 jaar


"Als klein jochie van een jaar of 11 rookte ik al mijn eerste sigaret. Omdat het toch ongezond is heb ik op allerlei manieren geprobeerd om er vanaf te komen, niets hielp. Tot ik gewezen werd op hypnotherapie. Na één sessie heb ik geen sigaret meer aangeraakt, nu al 13 weken gestopt!"


Contact info:

Bezoekadres:

Plantagelaan 6

3772 MB Barneveld.


tel: 06-46084620

email: info@hypnose-praktijk-reset.nl


BTW-nummer: NL002229988B63

Kvk-nummer:  74230395


Privacystatement

Algemene voorwaarden