Afslanken met een virtuele maagband

Afvallen met een virtuele maagband


Je kunt je voorstellen dat jouw bewuste geest op dezelfde lijn moet zitten met je onbewuste geest om succesvol te kunnen afvallen. Bij het zetten van de virtuele maagband wordt in hypnotherapie gemakkelijk met het onbewuste gecommuniceerd.


Na de behandeling kun je gemakkelijk belemmerende overtuigingen loslaten en nieuwe gewoontes programmeren. Het grote verschil met andere methodes is dat je bewuste en onbewuste voor 100 procent meewerken! Je valt dus niet meer terug in gewoontes.

Je hebt geen shakes of zelfs een medische ingreep meer nodig, je valt af door MINDPOWER!


- 3 sessies van maar 60 minuten is vaak genoeg

- blijvend resultaat wanneer je echt gemotiveerd bent

- €375,- voor het basispakkket.

Bij mijn virtuele maagband behandeling prent ik door middel van hypnotherapie het idee in dat jij een echte maagband hebt.

Hierdoor zal je geen last meer hebben van een honger gevoel en zal je dus zonder enige moeite afvallen.


Doordat een virtuele maagband zonder fysieke ingreep werkt zal je geen last hebben van pijn, kans op complicaties, littekens en ongemak. De maagband wordt geplaatst door middel van hypnose, er komt dus geen fysieke maagband aan te pas!

Normaal gesproken vecht men constant op bewust niveau om op het gewenste gewicht te komen. Uiteraard om de meest uiteenlopende redenen, meestal de gezondheid, en om er goed uit te zien. Om af te vallen zijn er vele (en vaak ook dure) mogelijkheden. 


Van pillen tot shakes, van gewichten tot sportschool, van aerobics tot zumba, afslankstudio’s, diëten … en ga zo maar door. En dit werkt ook vaak, maar er is één probleem: zodra je hiermee stopt val je vaak weer terug in het oude patroon en zal je op je oude gewicht terugkomen. Dat patroon moet dus veranderd worden!


De meest effectieve manier om je eetpatroon te veranderen is een virtuele maagband. Door middel van hypnotherapie wordt er gecommuniceerd met het onbewuste. Hierdoor kun je gemakkelijk belemmerende patronen loslaten en deze vervangen voor nieuwe patronen. 


Op deze manier zorg ik ervoor dat jouw bewuste en onbewuste geest voor 100 procent samenwerken, dit om te voorkomen dat je niet meer in oude gewoontes terugvalt. Na de behandelingen reageert jouw onderbewuste geest precies hetzelfde als hoe het zou reageren bij een echte maagband. Je zult geen last meer hebben van een honger gevoel en je hoeft dus ook geen grote porties meer eten. In de eerste week valt de gemiddelde persoon vaak zelfs al 2 kilo af! 

Enkele voordelen van een virtuele maagband:


  • Geen medische ingreep
  • Geen lange herstelperiode
  • Geen pijn
  • Geen littekens 
  • Je blijft op jouw streefgewicht

Contact info:

Bezoekadres:

Plantagelaan 6

3772 MB Barneveld.


tel: 06-46084620

email: info@hypnose-praktijk-reset.nl


BTW-nummer: NL002229988B63

Kvk-nummer:  74230395


Privacystatement

Algemene voorwaarden