Over mij

              Mijn Verhaal

Ik ben Nicolette Hagens-Meurs en ik ben geboren in 1974.

In 2019 heb ik de opleidng gevolgd en inmiddels ben ik gespecialiseerd en gecertificeerd als Internationaal Register Hypnotherapeut.

Sinds juni 2019 ben ik trotse eigenaar en oprichtster van RESET Praktijk voorHypnotherapie.

In mijn praktijk wil ik mensen door middel van hypnotherapie gaan helpen.
Na het overwinnen van heftige, jarenlang slepende privéproblemen is bij mij de behoefte ontstaan om andere mensen te helpen zodat ook zij verder kunnen komen in hun leven.

Lang ben ik op zoek geweest naar een manier die het beste bij mij past. Als je happy bent met wat je doet kun je dat ook overbrengen op anderen. Ik was een beetje aan het scrollen op Facebook toen mijn aandacht werd getrokken door een artikel over het helpen van mensen door middel van hypnotherapie.

Mijn interesse was gelijk gewekt. Ik ging mij er in verdiepen en ik kwam er achter dat je ook kunt afvallen door het plaatsen van een virtuele maagband, onder hypnose.

Al jaren had ik er problemen mee om op een fatsoenlijk gewicht te komen en te blijven.  Werkelijk alles had ik al geprobeerd, van de welbekende shakes tot aan intens sporten toe en alles wat er tussenin zit. En soms viel ik best wel af, soms ook wat meer, maar vaak ook gewoon helemaal niet ondanks mijn inspanningen, hoe frustrerend is dat!

En wat ik ook deed, ik kwam elke keer weer op mijn oude gewicht terug.…


De informatie die ik las over de virtuele maagband onder hypnose sprak mij enorm aan. Dit verhaal klopte gewoon, voor mijn gevoel. Door dat ik mij inlas begreep ik dat mijn onderbewuste het afvallen al die tijd had gesaboteerd. Mijn onderbewuste (90%) besloot elke keer voor mij dat ik (mijn lichaam) gevaar liep en dat ik die reserves echt vast moest blijven houden. En mijn bewuste (10%) maar knokken tegen dat overgewicht.


Vervolgens heb ik de stap gezet en is er bij mij, onder hypnose, een virtuele maagband geplaatst. In een periode van 15 weken ben ik ruim 16 kilo afgevallen zonder dat het mij enige moeite heeft gekost. Al vanaf de eerste hypnosesessie heb ik geen tussendoortjes meer gegeten en ook niet meer gesnaaid. Ik had er gewoon geen behoefte meer aan. Elke dag eet ik 3 gewone maaltijden, wat de pot schaft, maar wel de helft minder dan dat ik altijd at en daar heb ik meer dan genoeg aan. En nog veel belangrijker ik voel mij beter als ooit te voren!

En vanaf nu sta ik klaar om ook jou te helpen!

RESET

Praktijk voor Hypnotherapie


Contact info:

Bezoekadres:

Plantagelaan 6

3772 MB Barneveld.


tel: 06-46084620

email: info@hypnose-praktijk-reset.nl


BTW-nummer: NL002229988B63

Kvk-nummer:  74230395


Privacystatement

Algemene voorwaarden